Vlees met volledig Grieks karakter

In de combinatie Griekse pita brood hoort ook heerlijke lekker gyros bij. In samenwerking met onze vaste slagerij produceren wij onze eigen Gyrosvlees. Met het recept uit eigen keuken hebben we inmiddels een brede klantenkring zowel in de Foodretail als in de Foodservice weten te overtuigen. Wilt u het ook een keer proeven, vraag gerust een proefpakket aan.

Gyros Kip voorgegaard dun gesneden

Gyros Kip voor gegaard gekruid, gegrild gemaakt van HELE KIP en dun gesneden. Heerlijk zacht van smaak, originele Griekse kruiden en minimale vocht. Leverbaar in een 2 kg goed afsloten doos makkelijk her-sluithaar voor de HORECA. In combinatie met een van onze pita broodjes of andere soorten vlees maakt u een heerlijke originele Griekse gerechten.

Artikelnr.UitvoeringGewichtPer doosBereiding
20140022Gyros kip dun gesneden van het spit medium gekruid2 kg2 kgGrilplaat of Grill Horca verpakking

Gyros varkens voorgegaard
dun gesneden

Gyros varkens nek voor gegaard gekruid, gegrild en dun gesneden. Heerlijk zacht van smaak, originele Griekse kruiden en minimale vocht. Leverbaar in een 2 kg goed afsloten doos makkelijk her-sluithaar voor de HORECA. In combinatie met een van onze pita broodjes of andere soorten vlees maakt u een heerlijke originele Griekse gerechten.

Artikelnr.UitvoeringGewichtPer doosBereiding
20140022Gyros van het spit dun gesneden medium gekruid2 kg 2 kgGrilplaat of Grill
Horca verpakking

Souvlaki 100 g

Griekse souvlaki varkensnek 100 g licht gekruid. Goed mals vlees ook na het grillen heerlijk zacht, originele Griekse kruiden. Leverbaar in 100 g per stokje in Horeca doos. In combinatie met een van onze pita broodjes of andere soorten vlees maakt u een heerlijke originele Griekse gerechten.
Artikelnr.UitvoeringGewichtPer doosBereiding
20140020Souvlaki nek licht gekruid 100 g64 x 100 gGrilplaat of Grill Horca verpakking

Souzouki 70 g
half om half

Griekse souzouki half om half 70 g medium gekruid. Goed mals vlees ook na het grillen heerlijk zacht, originele Griekse kruiden. Leverbaar in 70 g per in Horeca doos. In combinatie met een van onze pita broodjes of andere soorten vlees maakt u een heerlijke originele Griekse gerechten.
Artikelnr.UitvoeringGewichtPer doosBereiding
20140021Souzouki half om half medium gekruid70 g84 x 70 gGrilplaat of Grill Horca verpakking

Pita gyros ready to eat 

Pita Gyros ready to eat is een kant klaar diepvries product welke bedoeld is voor kantines, tankstations, recreatieparken enz. Waar iedereen op een simpele manier een heerlijke pita gyros kan bereiden. Dit kan in een oven of als er geen oven aanwezig is, in een magnetron. Om het helemaal af te maken, voegt u zelf wat frisse sla en onze Griekse Mezzes tzatziki toe.
Artikelnr.UitvoeringGewichtPer doosBereiding
20140004Gyros procureur
Ready to Eat
160 gr6-Oven 5 minuut
- Magnetron 2,25 min
20140006Gyros Kip
Ready to Eat
160 gr6-Oven 5 minuut
- Magnetron 2,25 min
error: Content is protected !!